Nový minitábor 2018

30.05.2018 22:43

Dobrý den,

pomalu se blíží prázdniny a je nejvyšší čas přemýšlet, jak zajistit dětem hlídání a vhodný program.

Také v letošním roce pořádáme v Heřmanově minitábor. Již třikrát jsme tábor organizovali a setkal se s velkým úspěchem u dětí i rodičů. Vloni se během sedmi týdnů prázdnin ve škole prostřídalo bezmála šedesát dětí :-).

Vzhledem k omezené kapacitě školy a možnostem lektorek, neváhejte a pošlete nám svoje přihlášky včas.

Podmínky jsou stejné jako vloni. Přihlásit můžete dítě na jakýkoliv termín prázdnin. Podle Vašeho zájmu uděláme ve škole rozvrh. Budeme začínat od 17. 7.  Vaše dítě nemusí chodit celý týden v kuse, dá se domluvit docházka dle Vašich potřeb. Za celodenní hlídání platíte 100 Kč a za stravu 50 Kč. Děti dostávají ráno svačinu, v poledne oběd. Porce jsou počítány pro menší děti (cca 70 g masa), takže pokud máte staršího jedlíka, budete si muset porce přiobjednat (t.j. + 10 Kč).

Pokud by měl někdo zájem prohlédnout si školu, tak jste srdečně zváni 1. 6. na oslavu Dne dětí v Komunitní škole Heřmánek. Večer v ten samý den bude v Heřmanově Letní kino a promítáme novou pohádku ČERTOVINY.  Zveme Vás i na besídku Komunitní školy Heřmánek ke Dni matek, která se bude konat  13. 5. v kulturním domě.  Začátek  v 16:00 hodin.

Svoje přihlášky na minitábor (nemusí být nutně naskenované s podpisem) zasílejte co nejdříve. Pokud nemáte ještě stanovený termín nevadí, jen s Vámi budeme počítat :-).

Zdravím

 

Pavla Chadimová

Starostka Obce Heřmanov

 

ks.hermanek@seznam.cz

602 509 130

nebo

608 625 854